Skriver bok om att söka #nyttjobb

Igår blev det bestämt. Idén kläcktes i mitt eget huvud redan dagen innan. Men igår, på Twitter, med hjälp av Tweeps, bestämde jag mig för att skriva en bok om att söka #nyttjobb (hashtag på Twitter). Jag har ingen aning om hur jag ska skriva boken, vilket format, vilket ordbehandlingsprogram som är bäst, vilken målgrupp. Men, vad sjutton, petitesser! Inget som någonsin stoppat mig från att göra saker tidigare.

Så. Huvudämnet är klart. Delar som jag i dagsläget räknar med att ta upp är bland andra:

  • Anställningsbarhet
  • Lögner
  • Integritet
  • Flexibilitet
  • Driv och driftighet
  • HR i teorin vs HR i praktiken
  • Lär dig inte ta 1 nej, lär dig ta 100 nej
  • Väntan, väntan, väntan

Kom gärna med tips, idéer och synpunkter!
De bokrelaterade inlägg jag skriver kommer att få kategorin #nyttjobb så ni som vill följa med på resan, lätt kan göra det. 🙂

2 reaktioner på ”Skriver bok om att söka #nyttjobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s