Forts. #hrunconf

Igår var jag på en reunion med dels de underbara människorna jag träffade på #HRunconf i Västerås i augusti (har skrivit om det tidigare) och dels några nya ansikten. Vilket härligt gäng! Jag får så mycket energi, så många nya insikter och feedback och förhoppningsvis lyckas jag ge de till de andra i någon utsträckning.

Samidigt inser jag att jag har en del att lära vad gäller nätverkande IRL. Jag gissar att jag behöver bli lite mer strukturerad, att hålla fast vid någon form av plan eller ordning för vilka jag vill prata med och om vad. Eller så behöver jag kanske inse att jag inte kan göra allt, kan inte hinna allt. Kanske borde jag snarare lära mig att slappna av och lita på att det som händer, att de personer jag faktiskt hann prata med, att de samtalen ägde rum just för att de var ”ämnade att hända”.

Well, jag känner helt klart att jag är bättre att nätverka via internet. Jag har ju då ”all tid i världen” (dvs kan höra av mig när som helst) och kan nå i stort sett vem som helst. Att komplettera dessa två nätverkssätten är en spännande utmaning. Det är dessutom en utmaning jag är road av att ta mig an!

Hur som helt. #HRunconf är det nya svarta! 😉 Håll ögonen öppna på deras hemsida för vidare information om hur det utvecklar sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s