Dagen då jag blev kär

Igår var en intressant dag.

Först blev jag kär i en mobiltelefon. Det har inte hänt sedan… ja… kan det ha varit 2008?
Objektet för min kärlek är Jollas telefon Sailfish: 

 

Jag har ingen aning om när den planeras börja säljas i Sverige, men min förhoppning är SNART!

Senare på dagen blev jag även kär i eM Client där jag lätt kan använda mitt Gmail-konto utan att behöva göra alla de inställningar som krävs för att få detsamma att fungera i Thunderbird. Med skillnaden att jag i Thunderbird hittills inte lyckats göra saker helt rätt utan får felmeddelanden om att IMAP inte kan hitta rätt certifikat för att synka ordentligt. Nu slipper jag felmeddelanden och pillandet med inställningar. Uppenbarligen har jag kommit till den där åldern när jag lessnat på att pilla, fixa och greja och istället söker saker som ”bara funkar!”

Alla dessa fantastiska prylar och program som underlättar för oss i vardagen! Vad tråkigt livet vore utan dem.

Men det mest förvånande för mig själv den här dagen var faktiskt det jag sparat till sist. Efter förra sommarens ”stånga-pannbenet-mot-golfklubban”-händelser ställde jag mig för första gången i år på rangen utomhus. Det kunde ha gått hur som helst. Det kunde ha blivit katastrof. Men vet ni? Kroppen har fått ihop rörelsen nu. Efter nästan ett halvårs vila från golfklubbor, bollar och swingrörelser går det bättre än någonsin. Vem hade trott det? Inte jag. Så nu är jag kär i golf också!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s