Fortsättning på blogginlägget om LSS-vård i Kalmar kommun

Nu, mindre än ett dygn efter mitt blogginlägg om LSS-vården och min pappa, kan jag konstatera att inlägget har lästs av över 780 personer och delats av ca 40 personer. Jag är överväldigad!

Jag skulle vilja tillägga att den politiska majoriteten och därmed styrningen i både Kalmar kommun och Landstinget i Kalmar län är socialdemokratisk – vilket många kanske inte tror med tanke på den av mig upplevda hårda begränsningen av ekonomiska resurser för vård och omsorg.

Min tanke med inlägget igår var, och är fortfarande inte, att någon enskild person ska avgå från sin befattning. Det jag vill är att berätta om hur vi anhöriga har upplevt det nuvarande arbetssätt som LSS-handläggarna har.

En reaktion på ”Fortsättning på blogginlägget om LSS-vård i Kalmar kommun

  1. Pingback: Fortsättning på blogginlägget om LSS-vård i Kalmar kommun | Artissima

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s