Jultomtens personalpolitik

Jultomten har en stor personalstyrka som hjälper honom med allt han inte själv hinner. Jultomtens personalstyrka kallas ofta för Nissar. Nissarna hjälper till med allt från tillverkning till det skedet att rätt paket hamnar hos rätt person. Nissarna sköter önske-list-läsning, sammanställer den totala ordern, inköp av material, paketering, ser till att rätt paket har rätt namn, osv. Nissarna är en förlängd arm av Jultomten själv.Jag undrar om Nissarnas och Jultomtens samarbete skulle se lika bra ut om vi la till bristande tillit, översitteri, revir-pinkande och kontrollerande av kontrollfunktioner, vilka verkar vara populära inslag och förslag från ledningsgrupper hos företagen idag.

Just sayin’…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s