Soul Train

I ett halvår har jag vetat om denna AW på Café Opera som drar massvis med människor i blandade åldrar. Ungefär lika länge har jag tänkt ”dit vill jag gå!” Igår blev dagen D och jag hade en väldigt trevlig kväll. Jag blev medbjuden av en väninna som i sin tur blivit inbjuden av ett företag så kvällen startades med trevligt, något lugnare mingel i en av barerna. Efter någon timme var det dags för dansgolvet. Efter ett par glas vin glömde jag min vanliga obekvämhet med dans. Det var till och med ROLIGT! 😀

I början var dansgolvet trångt men mer luft i omgivningarna. När jag och väninnan skulle dra oss hemåt runt 22 var det lika trångt överallt. Bra för Café Opera förstås, kvällen går ju mer och mer med plus ju mer människor som är där. Men för oss som hade önskat kunna dansa var det lite sämre. Rörelseutrymmet var lika med noll sista 1 1/2 timmarna.

Well, well. Allt som allt hade jag en rolig eftermiddag/kväll. Musiken var outstanding! Ni vet sån där musik som får en att röra på kroppen var man än står. Plötsligt spelar det mindre roll om man står på dansgolvet eller i toakön.

För er som inte varit där kan jag rekommendera att gå dig. De flesta verkar gå dit i gäng, vilket gynnar den dansinspirationen tror jag. Jag är inte främmande för att gå dit fler gånger. Men om det blir så ska jag se till att dansa mer i början av kvällen och prata/mingla senare. Eller nja. Mer troligt blir det nog så att jag går hem när det blir för fullt med folk.

140227-gallery-8__g_medium

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s