#blogg100

Jag borde vara med på den där #blogg100-grejen. Det skulle göra mig gott. Jag har en alldeles för överambitiös känsla för min blogg och de blogginlägg jag skriver. Min tanke var därför först att jag skulle haka på trenden med ett blogginlägg om dagen i 100 dagar just för att tvinga mig själv att tona ned den känslan.

Men. Jag är som jag är. Ryggraden hos mig är gjord av det den är gjord av. Om jag inte kan göra det bra vill jag helst inte göra det alls. Mitt fokus nu måste och vill jag ha på andra saker så det blir inget med #blogg100. Men jag är mäkta imponerad av de som kör på. Och än mer impad kommer jag att bli av de som faktiskt lyckas fullfölja projektet i alla 100 dagar!

Uppdatering:

Här är länk till de som valt att utamana sig själva: Vi som är med i #Blogg100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s